Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din oraşul Vicovu de Sus, urmărit la nivel internaţional, a fost extrădat din Germania şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Împotriva tânărului, Judecătoria Rădăuți a emis în lipsă un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire, furt calificat și înșelăciune. Bărbatul a fost pus în urmărire naţională la începutul lunii mai 2015, fiind semnalat şi pe plan internaţional.
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, în baza datelor deţinute şi în urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii suceveni, tânărul a fost localizat pe teritoriul Germaniei. Ulterior, în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a accesării canalelor specifice, persoana urmărită a fost identificată şi reţinută.
Astfel, în cursul zilei de vineri, 31 iulie 2015, bărbatul a fost extrădat din Germania, fiind preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Suceava și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava