• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un sucevan căutat de autorităţile spaniole pentru trafic de droguri a fost arestat în comuna Preuteşti. În cursul zilei de vineri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava l-au identificat în trafic, pe un drum judeţean din comuna Preutești, pe un bărbat de 26 de ani, din localitate, urmărit internațional, deoarece autoritățile judiciare spaniole au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru trafic de droguri și grup infracțional organizat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată. În baza ordonanței de reținere, bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava