Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din Ulma a fost internat la psihiatrie după ce şi-a înjunghiat iubita cu pila de la o unghieră. Astfel, vineri, 1 noiembrie, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, T. Simona, de 23 ani, din comuna Ulma, a fost agresată de O.Tiberiu, de 19 ani, din aceeași localitate.  Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că agresorul este împreună cu victima de aproximativ un an, iar în ultima perioadă de timp între cei doi au avut loc mai multe neînțelegeri, pe fondul geloziei și a faptului că părinții tânărului nu sunt de acord cu relația dintre ei.
În cursul zilei de vineri, în jurul orei 14.00, cei doi s-au întâlnit în apropierea sălii de sport din centrul comunei, unde O.Tiberiu a încercat să o convingă pe tânără să se împace cu el. Tânăra a refuzat, motiv pentru care tânărul a lovit-o cu pila de la o unghieră pe care o avea asupra sa. După agresiune, O. Tiberiu a fugit înspre lunca râului Suceava, iar victima s-a deplasat pe jos până la dispensarul din localitate, de unde a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
T. Simona a fost examinată de către medicul legist, care a constatat că leziunile sunt superficiale şi nu i-au pus în primejdie viața. Tânăra necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.
Cercetările continuă față de O. Tiberiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Având în vedere împrejurările comiterii faptei, poliţiştii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au luat măsura internării agresorului la Spitalul Municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava