• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr de 26 de ani din Fălticeni, Bogdan P., a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu foarfeca în faţa unei săli de jocuri. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bogdan P. se afla cu doi prieteni într-o sală de jocuri de pe Bulevardul Revoluţiei din Fălticeni, iar la un moment dat în sală şi-a făcut apariţia A.C. de 16 ani. Minorul i-a cerut lui Bogdan P. să iasă din sala de jocuri. Ajunşi afară, A.C. a scos din buzunarul hainei o forfecă, lovindu-l pe P. Bogdan pe obrazul stâng, după care a fugit. P. Bogdan a fost dus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în urma investigaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „plagă escoriată facială stânga, agresiune”, iar din discuţiile purtate cu medicul de gardă, acesta a precizat că pacientului nu i s-a pus viaţa în pericol şi nu necesită internarea.

Victima a formulat plângere scrisă împotriva agresorului, urmând să obţină un certificat medico-legal. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate se va stabili încadrarea juridică a faptei. Minorul nu a fost găsit de către poliţişti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava