MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Mălini şi-a pierdut viaţa după ce a fost urmărit în trafic de un echipaj de poliţişti. Joi noapte, în jurul orei 22:30, un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea pe drumul comunal Mielușoaia.
Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului aflat la peste 500 metri în față, iar la un moment dat, într-o curbă, pe fondul vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț.
Polițiștii ajunși la fața locului au găsit un tânăr de 28 de ani, din comuna Mălini, care încerca să părăsească locul faptei. Acesta a declarat că autoturismul a fost condus de un tânăr de 24 de ani, tot din Mălini, care a fost identificat ulterior decedat, la peste 300 metri de locul producerii accidentului.
Având în vedere că prezenta leziuni și emana halenă alcoolică, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul care a murit nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și a persoanei care a condus autoturismul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava