• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr băut, fără permis și care conducea un motoscuter fără plăcuțe de înmatriculare a încercat de polițiștii care au vrut să-l oprească pentru control. Poliția Suceava a transmis că în cursul zilei de duminică, o patrulă de siguranță publică care patrula în cartierul Burdujeni, pe strada  Jean Bart, a observat un motociclu fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare, care se deplasa pe trotuarul de pe partea dreaptă a drumului spre str. Gheorghe Doja. Polițiștii au încercat să-l oprească pe conducătorul motoscuterului, prin efectuarea de semnale acustice și luminoase, însă acesta a refuzat și și-a continuat deplasarea pe strada Jean Bart. Ajuns pe str. Florilor, conducătorul motoscuterului a coborât și a încercat să fugă, fiind prins și imobilizat.
Conducătorul motociclului a fost identificat ca fiind un tânăr de 25 ani din Mitocu Dragomirnei.

Acesta a declarat verbal că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul, fapt ce a rezultat și din verificarea în bazele de date ale poliției. De asemenea, acesta a declarat că motociclul nu este înmatriculat și nu are asupra sa nici un document de proveniență. Având în vedere că emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul Biroului Rutier Suceava, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru recoltarea de probe biologice. În cauză s-a întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către Biroul Poliției Rutiere Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava