Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiștii de la Secția 15 de Poliţie Rurală Vatra Dornei, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe D.N. 17 B, comuna Dorna Arini, au identificat un autoturism avariat, ieşit în afara părții carosabile.
S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a numărului de înmatriculare provizoriu al autoturismului, stabilindu-se că acesta a fost atribuit, pentru perioada 21.04.2017 până la 19.05.2017, unui autoturism proprietatea unui bărbat din orașul Siret, jud. Suceava.
De asemenea, din primele investigații s-a stabilit că din autoturism, după producerea accidentului, au coborât doi tineri care s-au deplasat în direcția satului Sunători, comuna Dorna Arini.
Procedându-se la efectuarea de verificări în zonă, la o locuința din satul Sunători au fost identificați doi tineri. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, un bărbat de 23 de ani a declarat că în după-amiaza zilei de 25.06.2021, în jurul orelor 1830, a sustras autoturismul mai sus amintit din curtea unei locuințe din comuna Dorna Arini, sat Cozănești, cu intenția de a se deplasa pe raza satului Sunători.
S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române constatându-se faptul că bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Cu ocazia testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală pentru infracţiunile de „furtul în scop de folosință”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
În cauză, după documentarea activităţii infracţionale, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului de 23 de ani pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava