Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr de 18 ani din Vicovu de Sus, băut şi fără permis, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan de poliţişti. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus și a Postului de poliţie Ulma a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu. Mașina se deplasa pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus. Conducătorul auto a oprit mașina în afara părţii carosabile, a coborât prin partea din dreapta-faţă, însă poliţiştii au observat că la volan a trecut un alt bărbat ce se afla pe scaunul din stânga şoferului, autoturismul fiind prevăzut cu volan pe partea dreaptă.
Tânărul care a condus autoturismul a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 18 ani. Având în vedere că emana halenă alcoolică, tânărului de 18 ani i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. Tânărul a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde în prezenţa medicului de gardă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” şi ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava