• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr beat în vârstă de 33 de ani a fost găsit bătut într-un parc din municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost adus un tânăr de 33 ani, din localitate, care prezenta mai multe leziuni.
Din primele verificări efectuate a rezultat că cel în cauză a fost găsit de către doi prieteni, căzut pe o alee pietonală din municipiului Suceava. Tânărul prezenta la internare etilism acut şi câteva leziuni. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care tânărul a suferit leziunile şi dacă a fost victima vreunei infracţiuni, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava