MOPAN Suceava

Un tânăr beat care a intrat cu mașina în porțile unei case a fugit de la locul faptei cu autoturism condus de un alt șofer băut. În noaptea de vineri spre sâmbătă, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că pe raza comunei Volovăț s-a produs o tamponare, un autoturism intrând în porțile de acces ale unui imobil, iar conducătorul auto a plecat.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat în șanțul de pe marginea DJ 178 un autoturism care prezenta avarii, iar în curtea imobilului mai multe elemente de caroserie provenite de la același vehicul. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul implicat în eveniment a fost condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Burla, plecat de la domiciliu, motiv pentru care s-au organizat filtre rutiere.
În jurul orei 1:40, pe un drum comunal neclasificat din apropierea DJ 178 din comuna Burla, polițiștii au oprit pentru control mașina condusă de un localnic de 24 de ani, în care se afla ca pasager tânărul de 20 de ani. Acesta din urmă a recunoscut că a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Volovăț, însă fără victime. Tânărul a spus că a plecat de la fața locului pentru că s-a speriat. Având în vedere că miroseau a alcool, cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 20 de ani și de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 24 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-au întocmit dosare penale, fiecare dintre cei doi conducători auto fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, cauzele urmând să fie soluționate procedural.

Un tânăr beat care a produs un accident a fugit de la locul faptei ajutat de un alt șofer băut, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava