MOPAN Suceava

Vineri, în jurul orei 21:15, polițiștii secției din Ipotești au fost sesizați prin „112” de către o femeie de 50 ani, din comuna Fântânele, cu privire la faptul că fiul ei face scandal la domiciliu. Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului a fost identificată femeia, care a declarat că pe fondul consumului de alcool, fiul său de 25 ani, din aceeași localitate, a provocat un scandal la domiciliu, a agresat-o verbal și a lovit-o.

Polițiștii l-au identificat pe tânărul de 25 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care a recunoscut că a provocat scandal la domiciliu.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității femeii de 50 de ani, aceasta solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu. S-a emis ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 25 de ani pe o perioada de 5 zile. Totodată, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava