MOPAN Suceava

Poliţiştii din Fălticeni au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr beat şi fără permis care conducea o maşină neînmatriculată. În cursul zilei de sâmbătă, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Ion Creangă o maşină cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă un tânăr de 23 de ani, din comuna Fântâna Mare.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată din 28 octombrie 2015.
Având în vedere că tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazie audierii, tânărul a declarat că autoturismul îi aparține unui tânăr de 21 de ani, din comuna Mălini, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii faptului dacă, proprietarul i-a încredințat autoturismul neînmatriculat, tânărului de 23 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava