Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr beat şi fără permis s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină parcată în faţa unei case din Rădăuţi. Sâmbătă după amiază, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „112” despre faptul că pe strada Salcâmilor din localitate s-a furat o maşină.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe cel care a sunat, un localnic de 43 de, care a declarat faptul că după ce a ajuns cu mașina acasă la un cumnat, a parcat mașina în fața imobilului, iar în momentul în care a coborât din mașină i-au căzut cheile pe scaunul șoferului, fără ca el să-și dea seama, după care a intrat în imobil. După aproximativ două minute, când a ieșit, a observat că autoturismul nu mai este în locul în care l-a lăsat.

Până la sosirea echipajului de poliție autoturismul în cauză a fost oprit de proprietar, la volanul acestuia aflându-se un tânăr de 22 ani din municipiul Rădăuți.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în urma interogării bazelor de date ale poliției s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Având în vedre că emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducere pe drumurile publice a autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe ”, ce va fi soluţionat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava