MOPAN Suceava

Un tânăr de 22 de ani care conducea un moped și-a pierdut viața după ce a intrat din plin într-o căruță. Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 19:40, pe un drum județean din comuna Vatra Moldoviței. Tânărul conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat și cu defecțiuni la sistemul de iluminare, folosind o lanternă în loc de far. La un moment dat, tânărul a efectuat un viraj la dreapta pe drumul comunal Valcanu, ocazie cu care a intrat în coliziune frontală cu atelajul hipo înregistrat, condus din sens opus de un bărbat de 70 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului mopedului. Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava