MOPAN Suceava

Un tânăr care şi-a serbat ziua de naştere şi-a terminat petrecerea la spital. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.35, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că la Spitalul Gura Humorului a fost adus un tânăr care a fost înjunghiat în zona abdominală și care ulterior a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că vineri seara, C. Florin de 26 de ani din comuna Stulpicani și-a serbat ziua de naștere alături de mai muți prieteni la un bar din orașul Gura Humorului.

În jurul orelor 02.30 acesta plecat din bar cu prietenii săi și a revenit în jurul orelor 03.00, însoțit de alți trei tineri. La scurt timp, pe fondul unui conflict spontan, l-a agresat pe L. Dimitrie, de 23 de ani, din oraşul Frasin. Scandalul a fost aplanat de barman care i-a scos din local pe cei implicaţi, fără a cunoaşte împrejurările în care tânărul a fost înjunghiat. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările în care C.Florin a fost înjunghiat, iar în funcție de concluziile medico-legale, se va face încadrarea juridică a faptei, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava