MOPAN Suceava

Un tânăr de 16 ani a suferit arsuri de gr. I şi II după ce a vrut să evacueze bunurile dintr-o clădire în flăcări. Incendiul s-a produs vineri dimineaţă la o clădire de birouri ce aparţine unei societăţi care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. Pentru stingerea incendiului au intervenit echipajele Gărzii de intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Frasin, la intervenţie participând şi un echipaj SMURD.
La sosirea pompierilor ardeau acoperişul şi tavanul primului etaj, existând pericolul de propagare la întreaga clădire şi la două hale aflate în imediata apropiere.
Un tânăr, în vârstă de 16 ani, care a venit să-i ajute pe angajaţii societăţii la evacuarea bunurilor din interior, a suferit arsuri de gr. I şi II la nivelul spatelui şi al braţului stâng. Evenimentul s-a petrecut până la sosirea pompierilor militari.
Ajunşi la faţa locului, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical după care l-au transportat la Spitalul Gura Humorului.
În incendiu au ars 120 mp din acoperişul clădirii, şi tavanul primului etaj pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. De asemenea, s-au degradat documente arhivate, mobilier de birou, tâmplărie termopan, două case de marcat, pereţii portanţi şi interiori ai construcţiei.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum, al unei sobe cu acumulare de căldură, amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat restul clădirii şi cele două hale învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava