Un tânăr de 18 ani din Fălticeni care nu avea permis şi se afla sub control judiciar a ajuns în arestul Poliţiei Suceava. În seara zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Fălticeni au oprit pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni un autoturism care circula din direcția Roman către Fălticeni. La volan se afla un tânăr de 18 ani din municipiul Fălticeni, care nu posedă permis de conducere. Tânărul se afla în perioada măsurii de control judiciar, începând cu data de 16 noiembrie 2016, motiv pentru care față de el s-a dispus, în cursul zilei de vineri, reținerea pentru o perioadă de 24 ore. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar pe numele lui s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

A doua zi, sâmbătă, 26 noiembrie a.c., polițiștii Poliției municipiului Fălticeni l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea luării unei măsuri privative de libertate pe numele tânărului. Cu această ocazie procurorul de caz a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Fălticeni înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 26.11.2016.

În urma audierii inculpatului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 26.11.2016 și până la data de 25.12.2016.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava