MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază la 112 a fost sesizat faptul că pe D.J. 178 Botoșana, în zona magazinului minimarket de pe raza localității, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în două autoturisme ce erau parcate regulamentar pe marginea drumului public și se află sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat pe raza localității Botoșana, pe partea carosabilă a DJ 178 Botoșana, autoturismul în interiorul căruia se afla doar conducătorul auto de 20 ani, domiciliat în com. Arbore, care efectua manevre pentru a ieși din zona respectivă. La fața locului și în perimetrul respectiv a mai fost identificat și proprietarul unuia dintre autoturismele avariate.

Întrucât persoana identificată la volanul autoturismului se afla într-o vădită stare de ebrietate, în prezența martorilor oculari, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat. În continuare conducătorului auto i s-a comunicat faptul că urmează a fi condus la unitatea medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta, în prezența martorilor, a refuzat, declarând că nu dorește prelevarea de mostre biologice de sânge, și a semnat în acest sens la Spitalul Județean de Urgență,, Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava