Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni l-au identificat pe criminalul care a omorât o bătrână pentru suma de 600 de lei, precum şi pe complicele acestuia. Potrivit unui comunicat de presă, în urma continuării cercetărilor privind infracțiunea de omor comisă de persoane necunoscute asupra unei femei din orașul Milișăuți, polițiștii au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de 17 mai 2014, un tânăr de 21 de ani, din județul Mureș și un minor de 15 ani, din comuna Arbore, au pătruns în locuința victimei cu intenția de a-i sustrage bani. În casa bătrânei, tânărul din Mureș a bătut-o pe femeie până a aceasta şi-a pierdut viaţa. Cei doi au sustras din locuinţă suma de 600 lei.

În baza probatorului administrat, Parchetul Tribunalului Suceava a dispus față de suspect, punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, precum și reținerea sa pentru o durată de 24 ore.

Față de minorul de 15 ani din Arbore s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii complicității la infracțiunea de omor, urmând a fi expertizat din punct de vedere neuropsihiatric pentru stabilirea discernământului. Inculpatul  de 21 de ani a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava