Concert pascal
MOPAN Suceava

Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată la 112 de către pădurarul în cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți, cu privire la săvârșirea unui furt de arbori din pădurea de pe raza loc. Călinești.
Având în vedere aspectele sesizate, echipajul de siguranță publică de la nivelul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți s-a deplasat imediat la fața locului stabilind că pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți a fost anunțat de către o persoană despre faptul că în pădurea de pe raza cantonului silvic pe care acesta îl deține, se aud zgomote produse de o drujbă.
Polițiștii s-au deplasat împreună cu pădurarul la fața locului, unde s-a constatat că autori necunoscuți au tăiat un arbore specia fag, secționat în 5 piese, materialul lemnos rezultat fiind găsit la fața locului.
După efectuarea cercetării la fața locului și măsurării dimensiunilor la cioată, cantitatea materialului lemnos tăiat va fi recalculată și se va stabili și valoarea prejudiciului de către un inginer din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți.
În urma activităților efectuate de către polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în jurul orei 01.30, a fost identificat autorul săvârșirii infracțiunii de ,,tăiere ilegală de arbori” în persoana unui tânăr de 22 ani, din loc. Călinești, com. Șerbăuți, acesta deplasându-se pe raza loc. Șerbăuți, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate.
În urma acestui fapt, cei trei au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șerbăuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tăiere ilegală de arbori”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava