Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi seară o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe raza comunei Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Proprietarul autovehiculului, un localnic de 24 de ani a precizat faptul că, i-a încredințat autoturismul tânărului de 18 ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși avea cunoștință despre faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar polița de asigurare obligatorie RCA este expirată din data de 21.06.2022, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava