Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua de 20 mai în jurul orelor 00.55, în timp ce conducea motociclul pe strada Prundului din comuna Stulpicani, o localnică de 15 ani s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat rănirea tinerei de 15 ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânăra de 15 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul nu este înregistrat/înmatriculat.

Pe motociclu, în momentul accidentului, se afla și proprietarul acestuia, un localnic, care a declarat faptul că a încredințat vehiculul tinerei de 15 ani, spre a fi condus pe drumurile publice deși cunoștea faptul că aceasta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă (autoaccidentare)”, „conducerea pe drmurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava