Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seară Poliția Suceava a fost sesizată despre faptul că pe DN29A, pe raza localității Zvoriștea, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La 28.08.2020, ora 21.45, în timp ce se deplasa pe direcția Vîrfu Cîmpului – Călugăreni, conducătorul unui ATV a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, suferind leziuni la nivelul feței.

La fața locului s-au prezentat un echipaj medical de urgență, victimei fiindu-i acordat primul ajutor, însă a refuzat să fie transportată la Spitalul Județean Suceava.

S-a stabilit faptul că ATV-ul, neînregistrat, a fost condus de către un bărbat de 29 ani din Zvoriștea, motiv pentru care acestuia i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, fapt pe care l-a refuzat, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a refuzat să-i fie prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a declarat faptul că vehiculul îi aparține însă nu l-a înregistrat la Primăria Zvoriștea și nici nu este înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor de sânge”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava