Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți, 16 martie, în jurul orei 12.10, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 37 de ani din comuna Moldova Suliţa a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule format din cap tractor şi remorcă condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani din judeţul Iaşi.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani şi a unei tinere de 19 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 69 mg/l alcool în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani şi negativ în cazul bărbatului de 40 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea poliţiştii au constatat faptul că, permisul de conducere prezentat de bărbatul de 37 de ani prezintă suspiciuni de falsificare, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, iar în urma probatoriului administrat bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava