Trasee Eminesciene

Un tată a furat mai multe bunuri în valoare de 1.500 de lei din casa fiului său, plecat într-o cursă în străinătate. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au efectuat cercetări în cauza unui furt comis în perioada  5 – 10 ianuarie 2020 din locuința unui bărbat de 25 de ani din comuna Zamostea, plecat în cursă în străinătate, cu un prejudiciu de circa 1.500 lei. În urma cercetărilor, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind tatăl bărbatului, în vârstă de 54 de ani  din aceeași localitate, care locuiește într-o anexă a imobilului.

Cu ocazia audierilor, suspectul a recunoscut comiterea faptei și a declarat faptul că a înstrăinat bunurile sustrase către persoane necunoscute, urmând a se continua cercetările pentru recuperarea acestora. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

Un tată a furat bunuri în valoare de 1.500 de lei din casa fiului său, plecat într-o cursă în străinătate, 7.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava