Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată de către C. Ion, de 57 ani, din localitate, despre faptul că în lipsa sa, copiii săi au pătruns în anexele locuinței, de unde au luat mai multe bunuri personale ce le aparțineau, cât și unele bunuri ale sale, solicitând efectuarea de cercetări față de aceștia.

În urma primelor verificări a rezultat că Ion C. deține în comuna Șcheia o locuință cu anexe gospodărești. În urma decesului soţiei sale, locuința a fost împărțită cu unul din copii, respectiv C. Vasile, de 32 ani, care a făcut reparații și amenajări la partea sa de locuință, curtea și anexele fiind comune. Poliţiştii au mai constatat că deși C. Vasile deține jumătate din casa de locuit și dreptul de a folosi anexele, acesta nu locuiește efectiv la această adresă şi nu este în relații bune cu tatăl său.

În cursul zilei de vineri, între orele 9:30-12:00, când C. Ion împreună cu concubina sa erau plecați de la domiciliu, fiii acestuia, C. Vasile și C. Tudor, de 35 ani, au forțat încuietorile de la șură și magazie, de unde au luat mai multe bunuri şi scule electrice. Reclamatul nu s-a pronunțat cu privire la valoarea prejudiciului, deoarece o parte din bunuri erau ale fiilor săi.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări faţă de C. Vasile și C. Tudor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt, urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava