Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 25-27 februarie, s-a  desfășurat  la București, în Complexul Național „Lia Manoliu”, Campionatele Naționale de Sală pentru tineret și seniori la atletism. Sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au obținut urmatoarele rezultate: Costiuc Claudia-Ionela a reușit o cursă excelentă câștigând titlul de campion național la categoria tineret și câștigă medalia de bronz la categoria senioare  stabilind un record personal 2.09.54 în proba de 800 metri; mezinul compețitiei Alexandru Prâsneac de doar 16 ani câștigă medalia de bronz la categoria tineret și locul 6 la seniori  în proba de 800 metri;

Kore Robert Petru obține locul 6 la categoria tineret proba de 800 metri ; Ihnatiuc Andrei sportiv legitimat la CSȘ Rădăuți/CSM Dorna Vatra-Dornei obține medalia de argint categoria tineret proba de 3.000 metri și medalia de bronz la Tineret proba de 1.500 metri .

Cristian Prâsneac profesor-antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat:  ”Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor Costiuc Claudia-Ionela și Prâsneac Alexandru, ei find juniori 2 care au făcut două curse de excepție , una în calificări și una în finală unde au venit și medaliile . Aș vrea să apreciez concentrarea sportivilor mei. La această compeție este pentru prima oară cînd se desfașoară calificări și finala. Aș vrea să mulțumesc , dar și să dedic aceste medalii celor din spatele muncii sportivilor mei, conducerii CSM Dorna Vatra-Dornei , Primariei și Consiliului Local Vatra-Dornei , sponsorului personal al sportivilor Prâsneac Alexandru și Costiuc Claudia-Ionela firmei Maspex Romania – Apa Bucovina cît și profesorilor de la Liceului Ion Luca Vatra-Dornei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava