Modelul RM 253 este produs de STIHL special pentru îngrijirea suprafețelor de gazon de până la 1800 metri pătrați. Este un utilaj semiprofesional care poate fi folosit deopotrivă de peisagiști și firme de întreținere a spațiilor verzi, dar și de către persoane private. Dotată cu un motor pe benzină RM 253 are o lățime de tăiere de 51 cm și o înălțime cu șapte trepte reglabile între 25 și 75 mm. Sacul colector are 55 de litri cu indicator de umplere.

Unul dintre marile avantaje ale utilajului este faptul că se deplasează singur în momenul funcționării, astfel că nu trebuie împins de utilizator, ci doar ghidonat. Funcția este extrem de utilă mai ales când vorbim de suprafețe mari, cu denivelări sau pante. Motorul de 3 CP este extrem de eficient și are la bază tehnologia Ready Start, care permite pornirea in orice condiții, fără probleme și fără a face setări sau ajustări suplimentare.

Gama de mașini de tuns iarbă STIHL pentru suprafețe între 1200 și 1800 de metri pătrați conține 10 utilaje cu caracteristici tehnice diverse, în funcție de lucările de întreținere care trebuie realizate.

Inginierii de la STIHL a dezvoltat pe lângă mașinile de tuns iarbă cu motor pe benzină și modele electrice sau cu acumulator, ultimele fiind la mare căutare în ultima perioadă mai ales pentru zone rezidențiale. Astfel, utilizatorul final poate opta pentru varianta cea mai potrivită lucrărilor de întreținere pe care le realizează. Consultanții din cele peste 400 de magazine STIHL din țară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de utilaj pentru întreținerea spațiilor verzi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava