Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele trei persoane care au fost prinse de o avalanşă în masivul Călimani a fost recuperată de echipele de intervenţie care au plecat în această seară să le salveze. Potrivit ISU Suceava, un tânăr a fost găsit în viaţă, fiind transportat pentru a fi salvat. În continuare rămân încă două persoane date dispărute după ce au fost prinse de o avalanşă care a avut loc pe Pietrosul Călimanilor în această după amiază. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, a spus că persoana recuperată este conştientă şi cooperantă, echipele de intervenţie având de parcurs circa trei kilometri până la ambulanţa SMURD care îi aşteaptă pentru a le acorda ajutorul.

Reamintim că trei salvamontiști au fost prinși, în această după amiază, de o avanlanșă ce a avut loc în Masivul Călimani. Cei trei se aflau pe Pietrosul Călimanilor pentru a amplasa un Tricolor în vârful muntelui. Este vorba despre doi tineri, care sunt și pompieri la Detașamentul din Vatra Dornei, și o tânără, prietena unuia dintre cei doi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a informat că la faţa locului se intervine inclusiv cu generatoare cu balon pentru iluminat zona în care se desfăşoară căutările.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava