MOPAN Suceava

Consiliul Local Suceava a aprobat în cursul zilei de joi un proiect pentru extinderea rețelei de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat și în cartierul Tinereții, de pe Dealul Mănăstirii. Valoarea totală a proiectului este de peste un milion de euro, și presupune extinderea reţelelor de gaz metan pe 33 de străzi, beneficiari ai acestor investiții fiind sucevenii din peste 1.300 de imobile. Potrivit proiectului, lucrările trebuie să fie finalizate în 36 de luni de la data începerii lor. În total vor fi montați aproape 1.100 de metri liniari de conductă de repartiție de presiune medie, 27.555 metri liniari de conductă de distribuţie de presiune redusă, din polietilenă, 70 de metri liniari de conductă de oţel, precum și o staţie de reglare-măsurare de 6.000 de Nmc/h.

„Astăzi mai facem un pas important în aducerea gazului metan în Burdujeni Sat, după ce în luna martie am aprobat contractul de asociere între noi și E.ON Gaz”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Noile rețele vor fi construite pe străzile 22 Decembrie, Căpitan Grigore Andrei, Iasomiei, Alunului, Eternităţii, Spicului, Ștefan Răzvan, Titu Maiorescu, Marin Preda, Camil Petrescu, Înfrăţirii, Ștefan Luchian, Crângului, Ioan Nistor, Dobrilă Eugen, Făgetului, Molidului, Plevnei, Ecaterina Teodororiu, Pictor Panaitean, Victor Babeș, Mioriţei, Căprioarei, Lev Tolstoi, Tiberiu Popeia, Pietrăriei, Vasile Pârvan, Cuza Vodă, toate din cartierul Burdujeni Sat.

Pentru cartierul Tinereții, investițiile vor fi făcute pe străzile Mircea Hrișcă, Demostene Botez, Eusebiu Camilar, Mircea Motrici și Constantin Sofroni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava