Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai bine de jumătate de an s-a scurs de când Monica Gabor nu a mai luat legătura cu fetiţa ei. Micuţa Irina i-a simţit lipsa la aniversarea de nouă ani de luna trecută, însă se pare fosta doamnă Columbeanu are câteva motive pentru compartamentul ei cel puţin bizar, potrivit click.ro. Deşi atunci când se întâlnesc cele două sunt nedespărâite, distanţa dintre ele odată instalată, le îngreunează mult relaţia.

Surse din anturajul Monicăi Gabor au declarat pentru Click! că „scorpia de la Izvorani” a fost foarte ocupată în ultima vreme, iar rezultatele se vor vedea în curând pe partea de afaceri.

„Monica nu mai apare în şedinţe foto. A renunţat pentru moment la slujba de fotomodel. Tot ce pot să vă spun despre ea este că munceşte foarte mult. Îşi perfecţionează limba engleză, iar în paralel studiază la Los Angeles marketing şi management pentru că vrea să se lanseze în business. Este pe picioarele ei. Îi merge bine şi în dragoste. Nici vorbă de separare de iubitul ei chinez”, sau spus apropiaţi ai Monicăi.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-disparut-monica-gabor-ce-face-de-cand-nu-mai-dat-niciun-semn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava