Comenzi MOPAN Suceava

Nu mulți știu că Irina Loghin a fost parlamentar, motiv pentru care își va recupera pensia specială! Procesul care vizează această hotărâre a fost dezbătut în mai multe instanțe, dar nu în van, căci decizia va fi aplicată în curând, potrivit click.ro.

Mai bine de 65 de foști parlamentari au intentat un proces colectiv ce are la bază recuperarea pensiilor speciale. Anul trecut a fost adoptată o lege în Parlamentul României și odată cu intrarea ei în vigoare au fost abrogate pensiile speciale ale sentatorilor și deputaților. Tribunalul București a decis, însă, contrariul.

Și Irina Loghin se numără printre cei care vor beneficia, din nou, de pensie specială, căci solista de muzică populară a fost deputat și senator PRM vreme de 8 ani, în perioada 2000- 2008. Potrivit deciziei tribunalului, artista va încasa lunar între 6.000 și 7.000 de lei, pentru perioada în care a fost senator și deputat. Se întâmplă de la 10 iunie, după cum se arată în hotărâre, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/unde-a-lucrat-irina-loghin-in-anii-2000-putini-640036.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava