Concert pascal
MOPAN Suceava

La 10 zile după ce a fost săltat de la domiciliu de Poliție, s-a aflat în sfârșit unde se află în acest moment, Fulgy, fiul Clejanilor. Nu este nici în arest, nici la Spitalul Obregia. Tânărul ar fi internat într-un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, acolo unde tatăl său, Ioniță, a și mers să-i facă o vizită, potrivit click.ro.

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de el. Ăștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-este-internat-fiul-clejanilor-ionita-l-vizitat-pe-fulgy-la-un-centru-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava