Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei mai mulți telespectatori o știu pe actrița Liliana Mocanu drep soția lui Firicel din serialul „Las Fierbinti” (PRO TV), însă ea joacă în mai multe proiecte de teatru, film și poate fi văzută chiar și la circ, potrivit click.ro.

Actrița Liliana Mocanu este angajata Teatrului de Revista „Constantin Tănase” și joacă în mai multe spectacole, unde cântă și dansează. În plus, face același lucru și în spectacolul „Bucuresti – Je T’aime”, de la Circul Metropolitan București. Când nu filmează pentru serialul de la PRO TV și nu joacă la teatru, actrița este solicitată și în filme pentru marele ecrane. Până acum a jucat în mai multe proiecte printre care „Călătorie de vis” (2004), „Margo” (2006), „4 luni, 3 săptămâni, 2 zile” (2007), „Amintiri din Epoca de Aur 1 sau 2” (2009), „După Dealuri” (2012), „Bacalaureat” (2016) și „În pronunțare” (2018), unde a jucat alături de Cuzin Toma, Firicel din „Las Fierbinți”, dar şi de Olimpia Melinte şi de Dorotheea Petre, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-lucreaza-sotia-lui-firicel-din-las-fierbinti-e-de-nerecunoscut-la-serviciu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava