Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia a pus lacătul pe scenă, așa că Lavinia Pârva a decis că trebuie să facă ceva pentru a aduce și ea bani în casă. S-a orientat spre o afacere care e și pe gustul ei, și adaptată pandemiei: un magazin online de haine pentru femei. Click! a surprins-o în zile diferite, mergând la atelierul de croitorie din zona Floreasca. Nu purta verigheta, lucru care a generat câteva bârfe. Soția lui Ștefan Bănică le-a combătut însă.

Soția lui Ștefan Bănică a explicat de ce a decis să nu poarte bijuterii. „Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Voi purtați tot timpul verighetele? Nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram. Aceeași strategie a aplicat-o și Andreea Esca și, după ce a renunțat la verighetă din motive de igienă și protecție, au apărut și în cazul ei zvonurile unui divorț, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-unde-munceste-lavinia-sotia-lui-stefan-banica-si-motivul-pentru-care-nu#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava