MOPAN Suceava

Considerat unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile, Tiger Woods are o avere pe măsura rezultatelor sale din sport. Deşi a trecut printr-un divorţ foarte costisitor, sportivul american are încă o avere estimată la 800 de milioane de dolari, potrivit click.ro.

Tiger Woods câştigă anual în jur de 100 milioane de dolari şi, potrivit revistei „Forbes“, a fost prima persoană din lume care a câştigat în cariera de sportiv peste 1 miliard de dolari. O bună parte din aceşti bani au fost pierduţi la divorţul de modelul suedez Elin Nordegren. După ce numeroasele aventuri extraonjugale ale sportivului au apărut în presa – Woods a recunoscut că a înşelat-o cu peste 100 de femei – aceasta a depus actele de divorţ, iar sportivul a fost nevoit să-i plătească fostei soţii suma de 100 de milioane de dolari. Tot atunci, el a renunţat şi la insula privată din Suedia (care mai târziu a fost scoasă la vânzare), însă actuala sa proprietate depăşeşte limitele imaginaţiei: are propriul teren de golf, câteva piscine, şase corpuri de clădiri, un rezervor uriaş de oxigen şi un teren de baschet.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-unde-traieste-tiger-woods-si-cum-arata-casa-lui-de-55-de-milioane-de-dolari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava