MOPAN Suceava

UniCredit Tiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plaseaza banca printre angajatorii cu cele mai inalte standarde si practici de management al resurselor umane la nivel european.

Cercetarea internationala efectuata anual de catre Institutul Top Employers recunoaste meritele angajatorilor de top din toata lumea pentru conditiile oferite angajatilor, dezvoltarea talentelor pe toate palierele organizatiei si optimizarea continua a practicilor de recrutare. UniCredit Tiriac Bank este una dintre putinele companii care au primit certificarea exclusiva in 2014, alaturi de alte subsidiare ale grupului UniCredit.
Pentru a primi recunoasterea Top Employer 2014, companiile trebuie sa fie certificate in cel putin 5 tari europene. Cercetarea independenta a validat UniCredit Tiriac Bank ca parte a grupului select de angajatori certificati Top Employer.
UniCredit Tiriac Bank a parcurs un proces de cercetare si audit in care au fost evaluate: cultura companiei, oportunitatile de cariera, training si dezvoltare, conditiile de lucru, beneficiile de baza si pachetul de beneficii secundare.

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la baza trei niveluri de evaluare: o cercetare complexa bazata pe informatii factuale, interviuri cu reprezentantii companiilor si o evaluare comparativa a companiilor participante. Metodologia este certificata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditata de Grant Thornton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.

Alina Dragan, Vicepresedinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Tiriac Bank: „Suntem o organizatie orientata spre inovatie si mentinerea unui mediu de lucru dinamic si performant. Certificarea Top Employers, primita pentru al treilea an consecutiv, vine sa confirme angajamentul pe care il avem pentru dezvoltarea angajatilor nostri si a culturii organizationale in ansamblul sau”.

Johann Labuschagne, Director in cadrul Top Employers Institute: “Cercetarile noastre amanuntite au confirmat ca UniCredit Tiriac Bank face parte dintr-un grup restrans de angajatori de top, care ridica standardele de lucru la nivel mondial si dispune de cele mai bune practici pentru salariati”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava