Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) deschide campania de primire a cererilor de sprijin pe suprafață, care se va derula în perioada 03 martie – 15 mai 2014. Pentru cererile de plată depuse între 16 mai și 9 iunie, se vor aplica penalități de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.
Pentru campania 2014-2015, UniCredit Țiriac Bank vine în sprijinul beneficiarilor de subvenții APIA cu o ofertă completă privind facilitățile de finanțare. În vederea accesului cât mai facil la credite, UniCredit Țiriac Bank îndeamnă beneficiarii de subvenții APIA să se adreseze reprezentanților băncii cât mai curând după depunerea cererii de sprijin la APIA, pentru începerea analizei dosarului de credit. Ulterior aprobării facilităților, utilizările din plafoanele aprobate sunt permise în baza adeverințelor emise de APIA, conform convențiilor încheiate de bancă.
În plus, UniCredit Țiriac Bank oferă beneficiarilor de subvenții APIA care își deschid un cont curent la bancă posibilitatea deschiderii unui cont special destinat încasării subvențiilor, fără costuri suplimentare, nepurtător de comisioane. La UniCredit Țiriac Bank, istoricul încasărilor subvențiilor, cererea depusă la APIA, precum și situația financiară califică beneficiarul de subvenții pentru aplicarea unor condiții de analiză și creditare competitive.
Astfel, pentru campania 2014-2015, UniCredit Țiriac Bank își propune intensificarea procesului de creditare a beneficiarilor de subvenții APIA, printr-o ofertă de produse bazată pe simplificarea analizei și a procesului de aprobare, precum și prin serviciile de consiliere oferite clienților.
“UniCredit Țiriac Bank continuă dezvoltarea pachetului de finanțare destinat agricultorilor care beneficiază de fonduri europene și naționale nerambursabile. În prezent oferim produse destinate dezvoltării sectorului agricol, credite punte și de investiții pentru beneficiarii Programului National pentru Dezvoltarea Rurală, precum și facilități destinate beneficiarilor de subvenții APIA. Începând cu această săptămână, așteptăm în sucursalele băncii beneficiarii de subvenții pe hectar (SAPS) pentru o primă discuție cu specialiștii noștri. De asemenea, pentru campania 2014 – 2015, estimăm că valoarea subvențiilor pe ha (SAPS) va fi de aproximativ 160 de euro/ha, înainte de aplicarea corecțiilor liniare și de aproximativ 141 euro/ha după aplicarea corecțiilor. Procentul de finanțare se va aplica la valoarea comunicată de APIA prin convențiile specifice”, explică Marius Radu, coordonator Fonduri Europene în cadrul UniCredit Țiriac Bank.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava