MOPAN Suceava

UniCredit Țiriac Bank și UniCredit Consumer Financing lansează o nouă campanie pentru „Creditul de Realizări Personale”, parte a noii platforme de comunicare a băncii: „Restartăm România”. Aceasta este prima campanie integrată sub noua platformă adresată segmentului de Retail și a fost elaborată împreună cu agenția McCann Erickson România.
Campania a fost lansată pe data de 10 aprilie 2014, prima execuție din cadrul acesteia fiind un spot TV manifest, urmat de două spoturi tactice care punctează oferta de produs și cu care UniCredit Țiriac Bank și UniCredit Consumer Financing vin în susținerea mesajului.

Ideea creativă

UniCredit Țiriac Bank și UniCredit Consumer Financing, alături de agenția de creație McCann Erickson România și-au propus o redefinire a percepției despre finanțarea prin „credit de nevoi” a proiectelor personale, în concordanță cu evoluțiile economice din jurul nostru.
În ultimii 5 ani, în contextul crizei, cei mai mulți dintre români s-au concentrat pe acoperirea nevoilor, a necesităților și au amânat poate proiectele personale de viitor și alte investiții care le-ar fi adus bucurie și un sentiment de realizare.

„Noi credem că atât piața financiară, cât și consumatorii sunt azi mai maturi și mai bine adaptați noii realități economice. Avem încredere că le putem oferi clienților finanțări la costuri avantajoase, care să îi ajute să prospere sau să își îndeplinească dorințele fără a periclita pe viitor stabilitatea bugetului familiei”, a declarat Gauthier van Weddingen, CEO UniCredit Consumer Financing.

Comunicarea campaniei va fi realizată în mediile TV și online în perioada 10 aprilie – 25 mai 2014.

„Îi îndemnăm pe oameni să reia proiectele la care poate au renunțat cu cinci ani în urmă. Să aibă curajul de a visa din nou și de a crede în aspirațiile realiste, care le pot aduce beneficii de viitor. Considerăm că este timpul să vorbim din nou despre realizări și împliniri. Să privim mai departe de nevoile și grijile de zi cu zi. Să ne gândim la punerea în practică a unor proiecte de viitor. De aceea produsul „Credit de Nevoi Personale” s-a transformat în „Credit de Realizări Personale”. Datele economice au început să arate semne de revigorare. Noi nu pretindem că este simplu, dar credem ca este momentul să reașezăm lucrurile pe baze mai sănătoase. În pofida provocărilor pe care le cunoaștem cu toții, considerăm că împreună putem inspira schimbări pozitive. Putem să „Restartăm România”. Aceasta este noua platformă de comunicare a băncii și umbrela sub care vom dezvolta campanii viitoare de Retail”, a concluzionat Anca Nuţă, director Identitate & Comunicare, UniCredit Țiriac Bank.

Creditul de Realizări Personale fără ipotecă de la UniCredit Consumer Financing are DAE pornind de la 10,5% și poate fi accesat pentru perioade de maximum 5 ani. Suma contractată poate fi de cel mult 90.000 de lei.

Pentru un Credit de Refinanțare fără ipotecă în valoare totală de 45.000 lei pe 24 luni: dobânda anuală variabilă de 10,00% (ROBOR la 3 luni + 6,92%), comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei 2.076,5 lei (pentru rate egale, în calculul ratei nefiind inclusă asigurarea de viață opțională), valoarea totală plătibilă 49 836,5 lei, DAE 10,5%.

Dintre avantaje:
–    Comisionul de analiză dosar și comisionul de administrare credit sunt 0
–    Clienții poț opta pentru un pachet de asigurare de viață facultativă cu acoperire complexă: deces din orice cauză, invaliditate, incapacitate temporară de muncă și șomaj (conform condițiilor din contractul de asigurare)
–    Aprobare rapidă
–    Venit minim accesibil. De exemplu, este de 450 lei pentru un credit cu o valoare maximă de 17.500 lei
–     Se acceptă o gamă largă de venituri: diurnă, venituri navigatori, chirii, drepturi de autor, dividende, rente viagere, etc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava