Concert pascal
MOPAN Suceava

La nivel european, peste 70 de cladiri ale grupului UniCredit vor stinge lumina sambata, 29 martie

UniCredit Tiriac Bank va stinge lumina in sediul din Bulevardul Expozitiei 1F din Bucuresti sambata, 29 martie, intre orele 20:30 si 21:30, cu ocazia Orei Pamantului. UniCredit Leasing Corporation si UniCredit Consumer Financing se alatura acestei initiave, cu sediul pe care il ocupa pe Str. Ghetarilor, Nr. 23-25, Sector 1.

Banca din Romania participa alaturi de numeroase alte entitati ale grupului UniCredit, care stinge luminile in peste 70 de cladiri din Europa pentru Ora Pamantului. UniCredit ia parte pentru al saptelea an consecutiv la aceasta campanie globala pentru constientizarea schimbarilor climatice.

Grupul continua sa isi arate sustinerea pentru Ora Pamantului, initiata de catre WWF, dovedind implicarea pentru conservarea mediului si dezvoltarea durabila. Ca parte a acestor eforturi, UniCredit are ca obiectiv sa isi reduca emisiile de carbon cu 30% pana in 2020.

In 2014, vor fi stinse luminile in cele mai importante cladiri ale bancii in 10 tari: Italia, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina si Serbia. Gestul este menit sa atraga atentia asupra contributiei umane la schimbarile climatice si sa ii incurajeze pe oameni sa faca zilnic eforturi pentru a pastra resursele naturale in beneficiul generatiilor viitoare.

Ca parte a activitatilor din acest an, noul sediu din Milano al grupului – UniCredit Tower – se va alatura Orei Pamantului. Cladirea este cea mai inalta din Italia si a primit numeroase certificari si premii pentru atentia care a fost acordata eficientei energetice prin felul in care a fost proiectata si construita.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava