Concert pascal
MOPAN Suceava

În calitate de asigurator oficial al festivalului UNTOLD 2021, UNIQA continuă să fie aproape de comunitate, oferind soluții de protecție financiară pentru evenimente culturale importante organizate în România.

Astfel, compania duce mai departe un parteneriat derulat pe parcursul a trei dintre editiile acestui eveniment de amploare, acoperind riscurile asociate organizatorului, în baza unei polițe de răspundere civilă, pentru care Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din România și partener important al UNIQA, a oferit servicii de intermediere și consultanță de risc.

„Pentru un festival de top, derulat pe parcursul mai multor zile, cu un număr impresionant de participanți, siguranța și responsabilitatea sunt elemente cheie. Lucrăm zi de zi pentru dezvoltarea unor soluții de asigurare calibrate, care să aducă liniștea și continuitatea pentru oameni și companii. Astfel, ne bucurăm să asigurăm și acest eveniment important. Contribuim la crearea unui ecosistem de business sustenabilbazat pe încredere și dezvoltare continuă, direcție în care se îndreaptă și construcția acestui proiect alături de partenerul nostru, Safety Broker” a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurări.

„Este o bucurie să fim și anul acesta alături de UNIQA, în calitate de parteneri ai celui mai mare festival din România. Suntem mândri să putem contribui la succesul acestui eveniment, care definește o generatie de tineri și pozitionează România pe harta entertainment-ului”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

“Siguranța celor din festival este prioritate zero pentru noi, organizatorii UNTOLD. Anul acesta, pe parcursul celor 4 zile de festival, UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din România. Suntem de părere că toate experientele vieții trebuie trăite intens și fără griji, iar acest lucru se poate realiza când există plase de siguranță solide. Parteneriatul cu UNIQA Asigurări are la baza aceste principii comune și ne dorim să le împărtășim împreună participanților”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships & New Business UNTOLD.

UNTOLD are loc anul acesta în perioada 9 – 12 septembrie, în Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri internaționale. Evenimentul aduce împreună DJ și artiști de top la nivel mondial, desfășurându-se pe 7 scene, în fața unui public de peste 372.000 de spectatori, pentru distracție responsabilă, în condiții de siguranță.

UNIQA este unul dintre jucătorii importanți ai pieței de asigurări, cu o experiență de peste 10 ani în România și de peste 200 de ani ca parte dintr-un grup cu o prezență tot mai puternică la nivel european.

Crearea de programe de asigurare care acoperă un spectru larg de riscuri și asigură o viață mai bună împreună face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea și soluțiile de asigurare calibrate pe nevoile acesteia sunt valori esențiale, în baza cărora compania își dezvoltă strategia și activitățile.

Noul model de afaceri al companiei armonizează procesele la nivelul piețelor internaționale, ceea ce permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clienților într-un mod personalizat, în funcție de segmentul de care aparțin – Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse și servicii de calitate, la nivelul celor mai înalte exigențe.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane. UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic. În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiența și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 21.300 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 15,5 milioane de clienți în 18 țări. În Austria, UNIQA deține o cotă de piață de 22% și a fost desemnată, timp de zece ani, cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest. Cu UNIQA și Raiffeisen Insurance, Grupul deține două branduri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru creșterea viitoare. UNIQA operează în 18 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbiab, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina, Ungaria, Elveția și Liechtenstein.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava