Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 385 de persoane diagnosticate cu COVID și 86 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu era nici un pat liber pentru pacienți COVID. Tot la ATI se aflau 24 de ventilatoare libere, din care 8 pentru bolnavi de COVID. În total, la Spitalul din Suceava erau 372 de paturi libere, din care 26 pentru pacienți COVID-19, 230 în sectorul non-COVID și 116 pentru zona tampon.

Din totalul celor 501 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 210 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 69 pacienți sunt în zona tampon și 222 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 210 pacienți diagnosticați Covid-19, 9 au forme ușoare, 115 prezintă forme medii ale boli, 66 prezintă forme severe și 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, iar dintre aceștia 8 pacienți sunt ventilați neinvaziv și patru ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 87 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare, 71 prezentând forme medii, 7 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind liber 1 loc în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți, ventilați neinvaziv.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (19 prezentând forme medii și 4 cu forme grave) și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 4 locuri în sectorul Covid..

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (11 cu forme ușoare și 12 prezentând forme medii) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 20 locuri în sectorul Covid..

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 16 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme ușoare și 7 prezentând forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

De asemenea, la spitalele din județ sunt disponibile 69 de locuri libere Covid și 130 locuri pentru zona tampon.

Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava a rămas iar fără nici un pat liber, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava