Muzeul Bucovinei

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 311 persoane diagnosticate cu COVID și 105 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu exista nici un pat disponibil pentru pacienți COVID, pentru a doua zi consecutiv. În aceeași secție se aflau 23 de ventilatoare libere, din care 5 pentru bolnavi de COVID. În total, la Spitalul din Suceava erau 324 de paturi libere, din care 64 pentru pacienți COVID-19, 171 în sectorul non-COVID și 89 pentru zona tampon.

Din totalul celor 541 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 166 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 96 pacienți sunt în zona tampon și 279 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 166 pacienți diagnosticați Covid-19, 15 prezintă forme ușoare; 95 au forme medii ale bolii; 36 prezintă forme severe și 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 6 pacienți fiind ventilați neinvaziv și 9 ventilați invaziv).

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 68 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare, 53 prezentând forme medii, 7 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 19 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 22 prezintă forme medii și 6 forme grave, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (16 prezentând forme medii și 4 cu forme grave) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (19 cu forme ușoare și 8 prezentând forme medii) și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 14 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii, fiind libere un număr de 23 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava