Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că unitățile aflate în subordinea instituției pe care o conduce au luat toate măsurile pentru a preveni infectarea cu coronavirus arătând că este foarte important să fie respectate toate instrucțiunile ”și dincolo de asta să gestionăm situația fără atitudine alarmistă cu foarte mare responsabilitate să luptăm împreună pentru a limita efectele și dacă se poate să fim liberi pe harta României de oameni care să fie infectați cu acest nefericit virus”.

Flutur a arătat că Spitalul Județean s-a organizat foarte bine pentru lupta cu coronavirusul și că persoanele suspecte nu mai trec pe la urgențe cu merg direct la secția de boli infecțioase. ”Cel mai important este că s-a scos UPU din ecuație iar persoanele suspecte sunt primite direct la secția de boli infecțioase. Spitalul Județean s-a organizat cu gărzi, s-a mărit numărul de medici, de asistenți pe cele trei schimburi. Sunt pregătite și locuri la secțiile de dermato-venerice și de geriatrie în caz că este nevoie în jur de 28 de paturi. Există o circulație foarte bine controlată a vizitatorilor în spital, există substanțe dezinfectante și tot ce trebuie. Eu îi întreb în fiecare dimineață dacă au tot ce trebuie și insist pentru că este totuși o unitate deschisă publicului larg și trebuie să fim extrem de exigenți”, a spus Flutur. El a subliniat că măsuri prompte s-au luat și pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” arătând că în curând va fi dotat și cu un thermo-scanner solicitat Ministerului Transportului. ”Avem recomandări de la Centru legate de limitarea participării delegațiilor noastre la diverse acțiuni internaționale doar acolo unde situația o impune și nu în zone de risc. Acțiuni publice pot fi evitate și la nivel județean și local. Vom analiza după caz”, a mai spus Flutur.

Unitățile subordonate Consiliului Județean pregătite pentru lupta cu coronavirusul. Flutur: ”Foarte important este să respectăm instrucțiunile și să gestionăm situația fără atitudine alarmistă”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava