• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Unitățile subordonate Consiliului Județean Suceava au cheltuit nelegal 3 milioane de euro în anul 2015. Așa rezultă din raportul de audit financiar al Camerei de Conturi Suceava pentru anul 2015 prezentat în ședința de miercuri a deliberativului județean de consilierul liberal Sorina Barbu. Ea a calificat situația auditată ca ”dezastruoasă”, îndeosebi la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și la Școala Specială Bivolărie. Barbu a afirmat că la cele două instituții activitatea financiară a fost făcută ”după ureche”, fără respectarea unor reguli elementare de control financiar intern și control financiar preventiv. ”Trei milioane de euro trebuie readuși în bugetul Consiliului Județean. Niciodată n-a fost un raport al Curții de Conturi care să arate un asemenea dezastru”, a spus Sorina Barbu. ”Lucrurile sunt extrem de grave. Nu se poate încheia anul financiar”, a arătat și liberalul Ioan Bădeliță, președintele Comisiei de buget-finanțe din Consiliul Județean. Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a afirmat că nereguli serioase sunt semnalate de Camera de Conturi și în ceea ce privește achizițiile publice, ceea ce ar fi adus Centrul de recuperare și reabilitare psihiatrică de la Sasca în situația de a rămâne fără medicamente pentru persoanele internate aici.
”Este o situație excepțională, din cauza unor oameni care trebuie să plătească material și penal”, a spus Flutur. Fostul președinte al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, a intervenit și a afirmat că, dacă sunt semnalate nereguli, răspunderea este a ordonatorului de credite, și a solicitat să-i fie puse la dispoziție și rapoartele Camerei de Conturi începând din anul 2008 încoace.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava