Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea cu cei mai mulți români în campus revine în România pentru a oferi burse în valoare de 500.000 de lire și pentru a organiza cursuri demonstrative pentru tinerii interesați de studiile în străinătate.

Coventry University organizează Coventry University Experience Day în trei zile diferite (22, 23, 25 aprilie) în trei orașe din Romania (Cluj-Napoca, București și Iași). Primul scop al evenimentelor este să informeze elevii și studenții despre fondul de burse în valoare de 500.000 de lire pus la dispoziție tinerilor români. Al doilea scop este să le ofere acestora șansa să experimenteze sistemul academic britanic prin intermediul unor workshopuri interactive care simulează cursurile de la universitate.

Coventry University – locul 15 în topul universităților din Marea Britanie

Coventry University este poziționată pe locul 15 în topul celor mai bune universități din Marea Britanie conform ziarului “The Guardian University Guide”. Datorită facilităților și a resurselor puse la dispoziție tinerilor, universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Pentru români, Coventry are o însemnătate specială datorită faptului că în campus se regăsește cea mai numeroasă comunitate de studenți români dintre toate universitățile din lume.

La Coventry University Experience Day se lansează fondul de burse în valoare de 500.000 de lire

Pentru prima dată, Coventry University pune la dispoziție un fond de burse în valoare de 500.000 de lire exclusiv românilor care sunt acceptați la programe de licență sau masterat în cadrul universității. În cadrul prezentării generale se vor detalia criteriile de eligiblitate și sistemul de alocare a acestora.

Cursuri demonstrative și familiarizarea cu sistemul academic britanic

Tinerii interesați să își continue studiile în străinătate pot participa la o serie de workshopuri din domeniile artelor, business, criminologie, științe legale și iginerie.  În cadrul acestor activități, elevii și studenții au ocazia de a  experimenta sistemul academic britanic și de a se familiariza cu tehnicile de predare-învățare. Aceste sesiuni se vor desfășura într-o manieră practică, astfel testându-se abilitățile artistice, de persuasiune, de negociere și creativitatea participanților.

Evenimentul are loc la nivel național, iar participanții au posibiltatea de a se întâlni cu reprezentanții universității și de a fi studenți internaționali pentru o zi în Cluj (22 aprilie), București (23 aprilie) și Iași (25 aprilie). Pariciparea la Coventry University Experience Day este gratuită, iar cei interesați trebuie să completeze formularul de înscriere.

 

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără RIUF – cel mai mare târg international de universități din România, serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava