• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat lansarea proiectului „Împreună universități și angajatori-un sistem integrat de programe educaționale inovative”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, se va derula timp de 30 de luni, iar USV are calitatea de partener, alături de Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Constantin Brîncuși” din Tîrgu Jiu și Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Conform unui comunicat al instituției academice sucevene, obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității și eficienței învățămîntului universitar terțiar și non-academic tehnic, în acord cu solicitările mediului socio-economic, prin implementarea unui sistem integrat de programe și oferte educaționale inovative. Grupul țintă al proiectului include trei categorii: personal didactic, studenți din învățămîntul terțiar universitar și cursanți din învățămîntul terțiar non-universitar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava