Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat restrângerea temporară a unor activități, din cauza noului coronavirus. Potrivit unui comunicat al USV, membrii Consiliului de Administrație au decis următoarele: suspendarea activităților tutoriale și asistate desfășurate în campus pentru studenții de la Învățământ la distanță, precum și pentru programele de Conversie profesională, până pe 26 martie. Activitățile didactice din această perioadă vor fi reprogramate în semestrul al II-lea. Tot până pe 26 martie sunt suspendate activitățile cu publicul în Complexul de Natație și Kinetoterapie, Planetariu și Observatorul Astronomic, Sala de sport și terenul de sport acoperit, inclusiv a celor derulate în baza contractelor încheiate cu terți.

Alte măsuri ce vor fi valabile până pe 26 martie vizează anularea tuturor manifestărilor studențești științifice, cultural artistice și sportive, sistarea mobilităților externe pentru studenți și cadre didactice și a vizitelor externe, precum și limitarea mobilităților interne pentru studenți și cadre didactice, inclusiv a deplasărilor la domiciliul aflat în alte localități. S-a mai decis amânarea consultațiilor pentru bacalaureat, impunerea de norme stricte de igienă și ordine în toate spațiile unde au loc activități didactice și amplasarea în toate spațiile universității de materiale și substanțe dezinfectante.

În ceea ce privește studenții cazați în căminele universității din Suceava, Consiliul de Administrație a recomandat limitarea timpului petrecut în afara campusului, inclusiv amânarea deplasărilor la sfârșit de săptămână către localitățile de reședință, precum și respectarea strictă a măsurilor de igienă și a regulilor recomandate de Ministerul Sănătății. Având în vedere posibilitatea ca unii dintre studenți să opteze pentru autoizolare, membrii Consiliului de Administrație au hotărât ca absențele acumulate în perioada 11-26 martie să nu se ia în calcul la acordarea burselor, iar recuperarea ulterioară a aplicațiilor, și anume, seminarii, laboratoare și proiecte să se facă în mod gratuit. În comunicatul USV se menționează că măsurile adoptate nu vor afecta structura anului universitar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava