MOPAN Suceava

Elevii suceveni, dar și din județele limitrofe, care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat și admitere la facultate au șansa de a se pregăti, gratuit, cu profesori ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu, profesori cu experiență din cadrul USV vor face consultații gratuite pentru examenul de Bacalaureat. Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt Limba și Literatura română, Matematica, Informatica, Fizica, Istorie, Filosofie, Sociologie, Geografie, Logică, Economie.

Întrucât conținuturile vizate sunt din toți cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci și din clasele anterioare. Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pregătirea este gratuită și sunt așteptați elevi din județul Suceava, dar și din județele învecinate (Botoșani, Neamț, Iași, Bistrița-Năsăud), care pot alege atât disciplina pe care vor să o urmeze, cât și modulul vizat. Informații privind calendarul de pregătire, cadrele didactice care vor susține cursurile, spațiile de desfășurare vor fi transmise într-un comunicat ulterior și vor fi accesibile pe site-ul www.usv.ro.

Programul de pregătire se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de USV pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava