Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 21 aprilie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a găzduit etapa a II-a a celei de-a XI-a ediții a Concursului pentru elevi „Student pentru 1 zi”. Competiția a reunit 86 de elevi de clasa a XII-a din Botoșani, Neamț și Suceava.

Ei au susținut probele de concurs la disciplinele Economie, Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Proiectare asistată de calculator în AutoCAD, Controlul și expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie și Protecția Mediului. Toți elevii au primit diplome de participare, iar cei clasați pe podium au fost răsplătiți cu premii. Premianții locului I, la fiecare disciplină de concurs, au primit cîte un Certificat de agrementare din partea USV.

Certificatul le oferă deținătorilor posibilitatea de a fi studenți ai universității sucevene, beneficiind de scutirea de plată a taxelor de înscriere și înmatriculare. Pe 12 mai va avea loc ultima etapă a concursului „Student pentru o zi”, cea adresată elevilor din clasa a XI-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava